Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!


Μεγαλη γιορτη ανακυκλωσης στο Συνταγμα απο την Κυριακη 23/3/2008 εως τις 5/4/2008 διοργανωνεται υπο την αιγιδα του ΥΠΕΧΩΔΕ και του Υπουργειου εθνικης παιδειας και θρησκευματων.Αναλυτικα το προγραμμα εχει ως εξης: Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης θα κάνει την επίσημη παρουσίαση της "Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων", την Κυριακή 23 Μαρτίου 2008 και ώρα 3:00μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος.



Η "Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων" που θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος από 22 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2008, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ και του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων.



Στην Επίσημη Παρουσίαση θα συμμετάσχει και ο δημοφιλής καλλιτέχνης Μιχάλης Χατζηγιάννης, που ήδη έχει ανακηρυχθεί σε "Υποστηρικτή της Ιδέας της Ανακύκλωσης" στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων.



Στη "Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων", θα συμμετάσχουν και αρκετοί μαθητές οι οποίοι:

* Θα ανακυκλώνουν άδειες συσκευασίες στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και θα συμμετέχουν στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τα σχολεία, με σημαντικά έπαθλα.
* Θα μάθουν τα οφέλη της ανακύκλωσης από τη συμμετοχή τους στο "Εργαστήρι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης".
* Θα παίξουν το "Παιχνίδι της Ανακύκλωσης" με κουίζ και ερωτήσεις για την ανακύκλωση.



Για 15 ημέρες, στην Πλατεία Συντάγματος, θα λειτουργούν Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στα οποία οι δημότες και οι μαθητές θα επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές, γυάλινες συσκευασίες, αλλά και χάρτινες πολυστρωματικές συσκευασίες, μπαταρίες και μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.



Η "Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων" περιλαμβάνει:

* Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Αθηναίων, με σημαντικά έπαθλα για τα σχολικά τμήματα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή.
* Happenings και ειδικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.
* Μουσικές Στιγμές, το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 20:00 με special guests τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Γλυκερία, την Δέσποινα Ολυμπίου και τον Κωνσταντίνο Ρήγο, με την οποία θα ολοκληρωθεί και θα κορυφωθεί η μεγάλη γιορτή.



ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ! ΠΗΓΗ:ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ:www.cityofathens.gr Nα ειμαστε ολοι εκει γιατι η ανακυκλωση ειναι υποθεση ολων μας και γιατι ειναι απαραιτητη για να επιβιωσει ο πλανητης!Ανακυκλωνουμε τωρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: